VSG Logo   Avizo Forum

Go Back   Avizo Forum > Bug reports

Bug reports Post your bug reports here. (Access limited to registered users)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 1st May 2012, 14:13
RyanR RyanR is offline
Beginer
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 3
Default Saving data.... but!

Hi All,

One of my biggest peeves with Avizo 7 is that when I save data to a new file name, the module in the pool does not rename itself. This alone is confusing.

Then when you save the network ("project"), the "new" data file comes up... but with the old name.... at least, I think. I can't tell. So I need to trash everything, open up the "new" file and re-save the network.

It's ironic that these file names don't change in this latest release, seeing that every other aspect of the software has been renamed. I've been doing the Amira/Avizo thing for ten years, and old habits die hard. I don't need any help becoming obsolete...

Thanks,
-Ryan
__________________
-----------------------
Ryan Ridgely
Research Associate
Witmer Lab
Ohio University
Dept. Biomedical Sciences
Athens, Ohio 45701 USA
Web: http://oak.cats.ohiou.edu/~ridgely
OUÁCT: http://www.oucom.ohiou.edu/ou-microct/
Paleontology at OU: http://www.ohio.edu/paleo/
email:ridgely@ohio.edu
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright VSG SAS, 2008.